Medlemsträff Väst

access_time

Publicerat: 10/30 2018

Lokal träff för medlemmar i västra Sverige

BFB bjuder nu in till en lokal medlemsträff i Göteborg. Under två timmar med start 10.00 får vi en dragning av diverse angelägna frågor rörande yrkesbevis, byggavtalet inför 2019, drogtester på arbetsplatsen och vad man bör tänka på vid anställning av utländsk arbetskraft. Vi kommer även att informera om vår arbetsmiljöutbildning – RAM och övrigt som är på gång i föreningen.

Tid och plats:
onsdag 14 november 10.00-12.00 i Göteborg på Sankt Jörgen ParkResort, golfklubben ca 150 meter från hotellet.

Inbjudna och kostnad:
Deltagandet är kostnadsfritt, men vi tar ut en avgift på 200 kr om du anmält dig och inte dyker upp utan att meddela oss i förväg. Träffen riktar sig i första hand till våra medlemmar i västra Sverige, men alla är givetvis välkomna.

Anmälan:
Anmäl dig via formuläret nedan. OBS! Föranmälan krävs så att vi vet hur många som kommer. Notera att vi tillämpar no-show avgift på 200 kr om du anmält dig och inte dyker upp utan att meddela oss.

Program medlemsträff Väst
9:30 – Samling vid Greenhouse, Sankt Jörgen Park Resort med kaffe och fikabröd.
10:00 – Ordförande Anders Andersson hälsar välkommen
Därefter lämnas ordet över till Gustaf Gedda från Sveriges Byggindustrier och ansvarig för byggavtalsfrågor som kommer att informera om:

  • Yrkesbevis – vad gäller för våra arbetsområden?
  • Förändringar/nyheter i byggavtalet inför 2019
  • Drogtester – vad gäller på arbetsplatsen?
  • Att tänka på vid anställning av utländsk arbetskraft

Vi avrundar med föreningsinformation från kansliet och styrelsen. Bland annat om arbetsmiljöutbildningen RAM samt hur företaget kan erhålla kvalitetsstämpeln Certifierad Byggnadsberedare.

12.00 – Avslutning och gemensam lunch

Välkomna!

Anmälan

Anmäl dig till medlemsträff Väst här. Träffen är öppen för alla medlemmar och det går bra att ta med en gäst. Men vi behöver ha namn på alla som kommer.