Protokoll från årsmötet 2020

Årsmötet 2020 hölls den 22 april. I år minst sagt annorlunda då vi var tvungna att köra ett digitalt årsmöte via Microsoft Teams. Trots detta hade vi bra närvaro och kunde genomföra mötespunkterna som planerat. Protokollet hittar ni via länken nedan.

Nu håller vi tummarna för att vi kan hålla höstmötet som planerat i samband med Demcon den 24 september. Hoppas vi ses då på plats i Scandic Infra City i Upplands Väsby.

Vi kommer att börja fakturera ut medlems- och serviceavgifterna inom kort nu när årsmötet är klart. Avgifterna är oförändrade mot tidigare. En skillnad dock är att Sveriges Byggindustrier, numera Byggföretagen, sänkt medlemsavgiften och då även det branschstöd vi erhåller. Detta gör att för er som är medlemmar i Byggföretagen (tidigare Sveriges Byggindustrier) så kommer den rörliga delen av serviceavgiften från och med i år att betalas dels via medlemskapet i Byggföretagen, dels direkt till BFB. Avgiften är samma  som tidigare men debiteringen blir således lite annorlunda. Totalt sett blir det dock billigare genom att avgiften till Byggföretagen sänkts. Hör gärna av er om det är några frågor om detta.

Ta gärna del av protokollet så att ni vet vad som beslutades på årsmötet.

Ha det så bra och ta hand om er!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen och kansliet

TIllbaka till nyheter