Välkomna till BFB:s årsstämma 2024 – 23 maj

Välkomna till BFB:s årsstämma 2024 som hålls den 23 maj på Varbergs Stadshotell. Vi inleder som vanligt med gemensam lunch för alla medlemmar som anmält sig till mötet. Därefter blir det med start kl 13.00  årsstämma med val av styrelse, beslut om verksamhetsplan mm.

Direkt efter stämman tar vi en kort paus och sedan fortsätter vi med övriga programpunkter som består av bland annat utbildning, branschauktorisation, branschnyheter och mycket annat. Vi räknar med att hålla på fram till 16:30 då vi avslutar dagsprogrammet.

Efter detta blir det tillfälle att besöka hotellets spaanläggning, sitta ner i lobbyn och umgås med kolleger i branschen eller ta en tur på stan.

Senare på kvällen håller vi BFB:s vårmiddag som startar ca kl 19:30

OBS! Vi är nu fullbokade när det gäller boende. De rum vi hade reserverad är alla bokade och vi kan tyvärr inte garantera rum för er som bokar/har bokat efter den 21/3. Men vi kommer självklart försöka få fram fler rum om möjligt. Det är dock högt tryck på hotellen den här perioden varför vi inte kan lova något.

I priset (3 300 kr/pers för enkelrum eller 2 500 kr/pers för del i dubbelrum ) ingår boende med lunch, eftermiddagsfika, tillgång till spa, 3-rätters middag och frukostbuffé.

Information om Varbergs Stadshotell finns här

Anmälan årsstämma 2024

*” anger obligatoriska fält

Fler personer från samma företag?
Förnamn
Efternamn
E-post
 
Önskemål/upplysningar
Om ni är flera i anmälan och har olika önskemål kan ni ange dessa i fritextfältet under Övrig information.
Ev. märknig av faktura, särskild kost mm